De functies in een oogopslag

Met SEO for Jobs plaatst u uw jobadvertenties op Google for Jobs. Om u te helpen het meeste uit uw jobadvertenties te halen, bieden wij u een aantal functies met betrekking tot uw Google jobadvertentie.

Van een eenvoudige editor tot rapportage, alles is inbegrepen om u te helpen schitteren op Google for Jobs.

Functies uitproberen

Online aanvraag

SEO for Jobs is een volledig browsergebaseerde toepassing. Dat betekent dat u om SEO voor Jobs te gebruiken alleen een internetbrowser en internettoegang nodig hebt. Een installatie van software op uw computer is niet nodig. Natuurlijk zijn uw gegevens bij ons beveiligd met de nieuwste technologieën.

U kunt dus meteen aan de slag en zelf uw vacatures op Google for Jobs plaatsen.

Maak een gratis account aan

Tekst Bewerker

In onze editor, die speciaal aangepast is aan Google for Jobs, kunt u uw personeelsadvertenties formuleren en opmaken.

Wij bieden u alleen de functionaliteiten die door Google for Jobs ondersteund worden - zodat u altijd aan de veilige kant bent en verrassingen met de opmaak in Google for Jobs tot het verleden behoren.

Logo bij Google voor banen

De belangrijkste optie voor aanpassing op Google for Jobs is het bedrijfslogo. Met SEO for Jobs kunt u uw eigen logo uploaden. Wij zullen er dan voor zorgen dat het logo bij uw personeelsadvertentie komt te staan. Ook verschillende logo's bij verschillende jobadvertenties zijn geen probleem.

Volledige controle

Google for Jobs kan bepaalde informatie verwerken en weergeven. Dat is bijvoorbeeld de functietitel en de functiebeschrijving, maar ook informatie over de plaats, het bedrijf en het salaris.

Met SEO for Jobs kunt u al deze informatie zelf bewerken en hebt u dus de volledige controle over wat er op Google for Jobs wordt weergegeven. Dit is de enige manier om uw jobadvertenties op Google for Jobs consequent te optimaliseren.

Employer Branding

Een belangrijk kenmerk van SEO voor banen is dat het op een volledig transparante manier werkt. Alle jobadvertenties die u bij SEO for Jobs plaatst, zijn in uw employer branding. Dit betekent dat de volledige personeelsadvertentie in de naam van uw bedrijf verschijnt. Op geen enkel moment is te zien dat u SEO for Jobs gebruikt om het te publiceren en te beheren.

Een ander onderdeel van uw employer branding strategie kan het gratis werkgeversprofiel op Google for Jobs zijn.

Meer over het profiel van de werkgever

Flexibele toepassingsmogelijkheden

Normaal gesproken ondersteunt Google for Jobs alleen de link naar uw eigen website voor de"Solliciteer naar"-knop (ook wel Apply Button genoemd). Met SEO voor Jobs bepaalt u hoe kandidaten op uw vacature-advertentie kunnen solliciteren. Of het nu per e-mail is, doorsturen naar een sollicitatieformulier of via uw systeem voor het beheer van sollicitanten - u hebt de vrije keuze.

Beheer uw jobs

Of het nu om één of honderd vacatures gaat - met SEO for Jobs houdt u overzicht over uw vacatures. De lijstweergave, maar ook de kopieer- en zoekfunctie vergemakkelijken het dagelijkse werk enorm. Vooral de ontwerpmodus is interessant: daar kunt u zoveel personeelsadvertenties maken en voorbereiden als u maar wilt, om ze later te plaatsen.

Autom. invoer

Google for Jobs wordt vaak gebruikt als een optimale aanvulling op de aanwervingsmix. Vooral voor grotere bedrijven is het van essentieel belang om op alle platforms aanwezig te zijn. Dan kan het een uitdaging worden om de personeelsadvertenties op alle platforms actueel te houden. Daartoe bieden wij een job crawler die individueel voor uw bedrijf is ingesteld - zodat uw jobs automatisch geplaatst, bijgewerkt of gedeactiveerd worden. Omdat wij ons concentreren op de kwaliteit van de jobadvertenties, gaan alle gecrawlde jobs door een handmatig kwaliteitscontroleproces om een optimale opmaak te verzekeren.

In de Business en Enterprise pakketten kan de automatische invoer rechtstreeks geboekt worden - voor kleinere pakketten, gelieve ons te contacteren.

Meer over de Job Crawler

Trefwoordanalyse

Als u zich al eens in Google verdiept hebt, weet u hoe belangrijk zoekwoorden zijn. In ons Analytics Dashboard kunt u de belangrijkste trefwoorden voor uw jobs zien. Gebruik ze om uw personeelsadvertenties te optimaliseren en uzelf beter te positioneren dan de concurrentie.

Evaluatie en verslaglegging

In de wereld van vandaag vormt tracking de basis voor voortdurende verbetering en is het onontbeerlijk. Daarom kunt u in ons dashboard informatie vinden over de prestaties van uw personeelsadvertenties. Bovendien is SEO for Jobs al zo voorgeconfigureerd dat u ook klikken en leads in uw eigen Google Analytics account kunt evalueren.

Activeer optionele reclame

Met SEO for Jobs kunnen jobadvertenties nu ook als advertenties in Google Search geplaatst worden. Het plaatsen van advertenties vergroot het bereik en de zichtbaarheid van vacatures bij potentiële sollicitanten. Daarom kunt u nu uw reclame plaatsen onder het venster "Reclame".

Meer over de "Ad Boost"-functie

Online pakketbeheer

De vraag naar gekwalificeerde werknemers verandert voortdurend. Wij van SEO for Jobs bieden u de mogelijkheid om uw pakket flexibel aan te passen, afhankelijk van de situatie. Of het nu gaat om het upgraden of downgraden of het toevoegen van individuele vacatureposities - u kunt alle veranderingen gemakkelijk via uw online-account doorvoeren.

Onze pakketten

Hulp en ondersteuning

Voor velen is Google for Jobs nog nieuw terrein, maar zelfs ervaren gebruikers hebben soms ondersteuning nodig. Natuurlijk laten wij u niet alleen en zullen wij u steunen als dat nodig is. In onze rubriek Help & Ondersteuning vindt u antwoorden op vaak gestelde vragen. Maar wij zijn er ook voor u persoonlijk - u kunt ons bereiken per e-mail of telefoon op: +31 20 808 7560

Hulp en ondersteuning

Testfuncties

Maak uw Gratis SEO voor Jobs account aan en maak kennis met de uitgebreide functionaliteiten.

Test nu
Alle gegevens worden versleuteld verstuurd.
Wil je Google for Jobs uitproberen? Maak nu een gratis account aan.

Vrijblijvend advies

We helpen je graag om samen alles uit jouw vacatures bij Google for Jobs te halen.

Julia Weber
Google Jobs-expert
Vraag nu vrijblijvend advies aan. We kunnen je ook terugbellen. Laat hiervoor een kort bericht bij ons achter.
Bel mij terug
Alle gegevens worden versleuteld verstuurd.

Gelukt!

We laten uiterlijk van ons horen. Is het dringender, dan zijn we te bereiken via +31 20 808 7560.

Meld je gratis aan

Maak nu een gratis account aan en stel vrijblijvend je eerste vacature op.

Julia Weber
Google Jobs-expert
Vraag nu vrijblijvend advies aan.
Meld je gratis aan
Alle gegevens worden versleuteld verstuurd.

Gratis testen

Test binnen een paar seconden of je vacatures klaar zijn voor Google for Jobs.

Gefeliciteerd. Je bent uitstekend voorbereid op Google for Jobs.
Nu controleren
Alle gegevens worden versleuteld verstuurd.

Testresultaat

Voorbeeld wordt geladen ...
Resultaat tonen
Bereikbaarheid
Het begin is goed. Je vacature heeft een laadtijd van seconden en is zodoende goed bereikbaar.
Bereikbaarheid
Controleer de link , want deze is niet te bereiken.
Inhoud leesbaar
De basis is er. De inhoud van de vacature is machinaal leesbaar.
Inhoud leesbaar
Omdat de link niet te bereiken is, kunnen we helaas niet testen of de inhoud leesbaar is.
Klaar voor Google for Jobs
Gefeliciteerd, de schemagegevens van de vacature zijn aanwezig. Zo kan Google for Jobs de vacature opnemen
Klaar voor Google for Jobs
Je vacature is nog niet klaar voor Google for Jobs. Nu klaarmaken
Klaar voor Google for Jobs
Omdat de link niet te bereiken is, kunnen we helaas niet testen of de juiste schemagegevens aanwezig zijn.
Vacaturezoekers aanwezig
Het begin is goed. Er is bij Google for Jobs actieve interesse in vacatures voor ''.
Publicatie mogelijk
Het is mogelijk om vacatures te publiceren onder ''.
Registreer nu
Create your account and save 10% on all packages. Use the full potential of Google for Jobs. So nutzen Sie das Potential von Google for Jobs voll aus.
‹ terug
Alle gegevens worden versleuteld verstuurd.
Gratis werkgeversprofiel
Maak nu vrijblijvend en gratis uw werkgeversprofiel aan.
Ga naar