In welke landen is Google for Jobs beschikbaar?

Nederland Zoals de meesten wel weten, is Google for Jobs al sinds April 2019 beschikbaar, en u kunt er al bijna net zo lang vacatures plaatsen met SEO for Jobs. Maar hoe zit het met andere landen?

Probeer het nu

Google for Jobs is reeds toegankelijk in de meeste landen van de wereld (zie officiële lijst van Googlelijst nog niet volledig bijgewerkt). Dit betekent dat de zoekmachinegigant zijn nieuwste instrument aan het uitbreiden is en vermoedelijk de top van de markt zal bereiken.

In dit artikel bespreekt SEO for Jobs de internationale prestaties van Google for Jobs en ook hun eigen uitbreiding op de internationale markt. Het laat zien in welke landen u nu job-advertenties kunt plaatsen op Google for Jobs met de Duitse provider.

Even ter herinnering: Wat zijn Google for Jobs en SEO for Jobs?

Google for Jobs is de grootste vacaturebank ter wereld geworden. Op de Google zoekpagina worden banen getoond die met de zoekopdracht overeenkomen, waarop men met één klik kan solliciteren. Google for Jobs is in principe gratis voor bedrijven. Als aan de technische eisen op de eigen website van het bedrijf voldaan is, kan Google de personeelsadvertenties zelf vinden via een algoritme en ze op Google for Jobs plaatsen. Dit geeft Google for Jobs natuurlijk een duidelijk voordeel voor bedrijven, want de meeste vacaturebanken vragen aanzienlijke vergoedingen voor hun diensten. Maar wat met de bedrijven die niet aan de technische eisen kunnen voldoen?

SEO for Jobs is deze uitdaging aangegaan. Als eerste Duitse aanbieder die zich in de vacaturebank van Google heeft gespecialiseerd, brengt SEO for Jobs vacature-advertenties op een kosteneffectieve manier en met een gebruikersvriendelijke administratie naar Google for Jobs. Hiervoor is geen tussenkomst in de website nodig . Meer informatie over Google for Jobs vindt u hier.

Nu is de vraag: Hoe kunnen bedrijven uit andere landen profiteren van Google for Jobs met SEO for Jobs?

Google voor banen internationaal

Zoals in het begin al gezegd is, is Google for Jobs al in veel landen aanwezig, maar dat betekent natuurlijk niet dat het in alle landen even sterk aanwezig en belangrijk is. Volgens Google Trends staat het aandeel van de zoekopdrachten met Google voor Jobs momenteel op de eerste plaats in Pakistan. Wat hier opvalt is dat India, de Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Afrika en Ierland, die allen zeer dicht bij elkaar staan voor de 1e plaats, slechts half zoveel zoekbelangstelling hebben als Pakistan. Ook in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk wordt verhoudingsgewijs veel gezocht naar de vacaturebank van Google.

Op de kaart van Google Trends kunt u de verschillende regio's zien waar de zoekinteresse voor Google voor Jobs het grootst is. (De getallen tonen alleen de relatieve verdeling van de zoekopdrachten).
Op de kaart van Google Trends kunt u de verschillende regio's zien waar de zoekinteresse voor Google voor Jobs het grootst is. (De getallen tonen alleen de relatieve verdeling van de zoekopdrachten).

Hoewel Google for Jobs al een paar maanden in veel Europese landen beschikbaar is, laat de grote toeloop volgens Google Trends nog lang op zich wachten. Dit zou kunnen komen doordat sommige functies van Google for Jobs in sommige staten later worden toegevoegd. Nieuwe functies zullen waarschijnlijk vooral in Engelstalige landen worden gelanceerd voordat zij vervolgens algemeen beschikbaar worden gesteld. Dat is bijvoorbeeld gebeurd met. Functie thuiskantoordat eerder dit jaar in Duitsland werd gelanceerd. En zo is het nu ook met de nieuwe functie van Google for Jobs: de salarisvergelijking. Als u op Google zoekt naar Jobs in English, kunt u een salarisvergelijking zien voor sommige personeelsadvertenties. Deze functie is nog niet beschikbaar in Duitsland, maar wij verwachten dat hij in de komende maanden naar ons toe zal komen.

Hier ziet u de functie "salarisvergelijkingen" op Google for Jobs.
Hier ziet u de functie "salarisvergelijkingen" op Google for Jobs.

Samenvattend is Google for Jobs dus op veel gebieden aanwezig en zal zeker in aanwezigheid toenemen.

SEO voor banen internationaal

SEO for Jobs heeft zich aangepast aan Google for Jobs en is nu ook internationaal vertegenwoordigd en biedt dus ook buitenlandse bedrijven aan om hun personeelsadvertenties naar Google for Jobs te brengen. Natuurlijk is het voor SEO for Jobs nog niet mogelijk om in zo'n 120 landen vertegenwoordigd te zijn zoals Google for Jobs, maar de aanbieder is nu wereldwijd te vinden.

Landen

Bedrijven uit de volgende landen kunnen nu hun vacatures op 's werelds grootste vacaturebank zetten met SEO for Jobs:

Diensten

De websites zijn beschikbaar in de respectieve landstalen of in het Engels en het team van SEO for Jobs staat ter beschikking met een Engels sprekende Steun op elk ogenblik beschikbaar. Ook de Prijzen worden aangeboden in de respectieve nationale munteenheden.

Een veel voorkomende vraag die waarschijnlijk gesteld wordt, is of de diensten en voordelen veranderen als u de dienst vanuit een ander land gebruikt. Een zeer duidelijk antwoord: Neen! Net zoals er niets verandert in de manier waarop Google for Jobs werkt (behalve de nieuw geïntroduceerde functies), is er ook geen verschil in het gebruik van SEO for Jobs.

Alle diensten die de provider in Duitsland aanbiedt, kunnen ook in alle andere landen gebruikt worden.


Dus waar wacht u nog op? Begin nu met SEO voor banen en breng uw jobadvertenties naar Google for Jobs.

Wil je Google for Jobs uitproberen? Maak nu een gratis account aan.

Vrijblijvend advies

We helpen je graag om samen alles uit jouw vacatures bij Google for Jobs te halen.

Julia Weber
Google Jobs-expert
Vraag nu vrijblijvend advies aan. We kunnen je ook terugbellen. Laat hiervoor een kort bericht bij ons achter.
Bel mij terug
Alle gegevens worden versleuteld verstuurd.

Gelukt!

We laten uiterlijk van ons horen. Is het dringender, dan zijn we te bereiken via +31 20 808 7560.

Meld je gratis aan

Maak nu een gratis account aan en stel vrijblijvend je eerste vacature op.

Julia Weber
Google Jobs-expert
Vraag nu vrijblijvend advies aan.
Meld je gratis aan
Alle gegevens worden versleuteld verstuurd.

Gratis testen

Test binnen een paar seconden of je vacatures klaar zijn voor Google for Jobs.

Gefeliciteerd. Je bent uitstekend voorbereid op Google for Jobs.
Nu controleren
Alle gegevens worden versleuteld verstuurd.

Testresultaat

Voorbeeld wordt geladen ...
Resultaat tonen
Bereikbaarheid
Het begin is goed. Je vacature heeft een laadtijd van seconden en is zodoende goed bereikbaar.
Bereikbaarheid
Controleer de link , want deze is niet te bereiken.
Inhoud leesbaar
De basis is er. De inhoud van de vacature is machinaal leesbaar.
Inhoud leesbaar
Omdat de link niet te bereiken is, kunnen we helaas niet testen of de inhoud leesbaar is.
Klaar voor Google for Jobs
Gefeliciteerd, de schemagegevens van de vacature zijn aanwezig. Zo kan Google for Jobs de vacature opnemen
Klaar voor Google for Jobs
Je vacature is nog niet klaar voor Google for Jobs. Nu klaarmaken
Klaar voor Google for Jobs
Omdat de link niet te bereiken is, kunnen we helaas niet testen of de juiste schemagegevens aanwezig zijn.
Vacaturezoekers aanwezig
Het begin is goed. Er is bij Google for Jobs actieve interesse in vacatures voor ''.
Publicatie mogelijk
Het is mogelijk om vacatures te publiceren onder ''.
Registreer nu
Create your account and save 10% on all packages. Use the full potential of Google for Jobs. So nutzen Sie das Potential von Google for Jobs voll aus.
‹ terug
Alle gegevens worden versleuteld verstuurd.
Gratis werkgeversprofiel
Maak nu vrijblijvend en gratis uw werkgeversprofiel aan.
Ga naar